LEGO HIDDEN SIDE special

LEGO® HIDDEN SIDE™: de spannende nieuwe manier om te spelen

LEGO® Hidden Side™ is een bloedstollende, creatieve wereld vol spoken. Het is creatief bouwspeelgoed met een technische kant en een game met augmented reality in één. Kinderen kunnen hun eigen spokenjagersavonturen bedenken met de LEGO sets en een gratis app met augmented reality. Acht nieuwe sets, regelmatige updates, spannende mysteries en gave verzamelitems: dit is de perfecte mix tussen fysiek en virtueel spel!

Breng spookverhalen tot leven

LEGO® Hidden Side™ speelgoed met augmented reality voor kinderen van 7 jaar en ouder

Breng, in een laboratorium, een spannend spookverhaal tot leven met een interactief rollenspel met een maffe wetenschapper. Ga samen met Jack Davids en J.B. op pad om Newbury te redden van spoken! Verken de Hidden Side, los nieuwe mysteries op, ontdek coole voorwerpen, vang alle spoken en voeg ze toe aan je spokenverzameling, en versla de spokenbaas Mr. Drewell… als je durft tenminste.

Bezoek een boot op de bodem van de zee, waar het spookt! Zet samen met de helden Jack Davids en Parker Jackson alles op alles om Newbury te redden en de spoken één voor één uit de spookwereld te verdrijven zodat alles weer als vanouds wordt. Verken de continu veranderende Hidden Side, los nieuwe mysteries op, ontdek coole voorwerpen, vang alle spoken en voeg ze toe aan je spokenverzameling, en versla de spokenbaas Kapitein Archibald… als je durft tenminste.

Kan je er maar niet genoeg van krijgen? Help dan jouw helden het mysterie van het kerkhof op te lossen.  Help Jack en Parker alle spoken te vinden en te verslaan. Verken de continu veranderende Hidden Side, los nieuwe mysteries op, ontdek coole voorwerpen, vang alle spoken en voeg ze toe aan je spokenverzameling, en versla de spokenbaas Mamali… als je durft tenminste. Ga zelf op spokenjacht en beleef de spannendste avonturen met deze geweldige LEGO bouwset!

Media

Trailer 1 – 2019

Video afspelen

Video 2 – 2019

Video afspelen

Video 3 – 2019

Video afspelen
X